Když se řekne Španělsko, vybavíme si moře, slunce, teplo, pohodu, klid a také výbornou španělskou kuchyni. A jaké jsou vlastně její pokrmy? Jedinečné, lehké, zdravé, barevné a vždy připravené z čerstvých a originálních surovin. Pojmy jako jsou tortilla, gazpacho, jamón, tapas či paella jsou po světě všeobecně známé a mnohé domácnosti si některé z těchto specialit připravují s menšími obměnami i doma, ať už k večeři či o víkendu k obědu.
Španělská kuchyně nás jednoduše uchvacuje svou jednoduchostí, čerstvostí, barevností a lahodnou chutí.
Přejete si více proniknout do španělské gastronomie a naučit se připravovat jídla dle originálních receptur? Přihlaste se do kurzů vaření. Kurzy vaření Brno jsou vedeny profesionálním kuchařem – specialistou na španělskou kuchyni. V jeho rukách se naučíte připravovat španělské pokrmy jednotlivých regionů a na závěr kurzu budete schopni připravit kompletní menu s předkrmem a dezertem.
Na kurzech se naučíte zpracovávat maso, kombinovat originální ingredience a využívat zeleninu k vaření. Seznámíte se i se španělskými víny a naučíte se je vhodně kombinovat s jednotlivými pokrmy. Zkušený kuchař vám poradí tipy a triky pro přípravu jídel a tím vám zajistí i lepší finální výsledek pokrmů.
Na brněnské kurzy vaření se jednoduše přihlásíte na webových stránkách http://www.spanelskakuchyne.cz/kurzy-vareni/ . Kurzy se vypisují v pravidelných termínech a mezi lidmi jsou velice oblíbené. Jejich účastníci jsou ženy i muži a všichni se nechávají odborníkem na španělskou kuchyni zasvětit do jejích tajů. Pokud máte i vy zájem se zdokonalit ve vaření španělských pokrmů, jděte na oficiální internetové stránky a zašlete vaši přihlášku online.